Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Alta Motor

Alta Motor AS tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, enten du trenger rutineservice og EU-kontroll eller ulike reparasjoner på bilen din. Trenger du dekkskifte så hjelper vi deg gjerne med bytting, kontroll, samt lagring av dekkene på et eget dekkhotell slik at de er optimale til neste sesong.

Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene, også når du har bilen på service. Alta Motor AS er et ŠKODA-sertifisert verksted, og leverer alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODA verksted kan du føle deg sikker, også hvis det er større skader som må utbedres. I tillegg opprettholder du garantien på bilen din når du bruker vårt verksted.